Biologia i diversitat de vertebrats terrestres [100788]
Ventura Queija, Jacinto
Muñoz Muñoz, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Biology and Diversity in Terrestrial Vertebrates
Additional title: Biología y diversidad de vertebrados terrestres
Date: 2019-20
Abstract: En aquesta assignatura, l'alumnat adquirirà una sèrie de coneixements teòrics i pràctics sobre l'anatomia, diversitat i evolució dels principals grups de tetràpodes (veure Programa teòric). Igualment coneixerà els aspectes biològics més rellevants i, en particular, les adaptacions al medi i les estratègies vitals dels grups més diversificats. Els objectius formatius concrets són els següents: - Consolidar i ampliar els coneixements sobre les característiques morfològiques generals dels principals llinatges de tetràpodes. - Conèixer els trets diagnòstics dels tàxons principals. - Conèixer l'aparició en el registre fòssil dels llinatges principals i els factors implicats en la seva diversificació posterior. - Obtenir una visió general de les relacions filogenètiques internes dels principals llinatges. - Comprendre les adaptacions al medi de grups taxonòmics representatius. 1 - Conèixer aspectes essencials sobre la biologia i la importància ecològica de grups taxonòmics representatius.
Abstract: En esta asignatura, el alumnado adquirirá una serie de conocimientos teóricos y prácticos sobre la anatomía, diversidad y evolución de los principales grupos de tetrápodos (véase Programa teórico). Igualmente conocerá los aspectos biológicos más relevantes y, en particular, las adaptaciones al medio y las estrategias vitales de los grupos más diversificados. Los objetivos formativos concretos son los siguientes: - Consolidar y ampliar los conocimientos sobre las características morfológicas generales de los principales linajes de tetrápodos. - Conocer los rasgos diagnósticos de los taxones principales. - Conocer la aparición en lo registre fósil de los linajes principales y los factores implicados en su diversificación posterior. - Obtener una visión general de las relaciones filogenéticas internas de los principales linajes. - Comprender las adaptaciones al medio de grupos taxonómicos representativos. 1 - Conocer aspectos esenciales sobre la biología y la importancia ecológica de grupos taxonómicos representativos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Biologia [2500250]
Study plan: Grau en Biologia [812]Català
6 p, 114.7 KB

Anglès
5 p, 110.4 KB

Castellà
6 p, 114.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-02-27   Favorit i Compartir