Laboratori integrat 1 [100928]
Ibáñez de Sans, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Integrated Laboratory Class 1
Additional title: Laboratorio integrado 1
Date: 2019-20
Abstract: El Laboratori Integrat 1 és la primera assignatura d'un conjunt de 6 que es distribueixen a llarg del 6 semestres corresponents als tres primers cursos del Grau en Biotecnologia. Els objectius formatius d'aquestes assignatures es centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumnat. Els continguts s'organitzen en ordre creixent de complexitat, i associats a les necessitats i a l'avenç dels continguts teòrics del Grau. El Laboratori Integrat 1 té com objectius formatius l'adquisició de competències pràctiques en 4 continguts específics: - Informàtica - Biologia Cel·lular - Tècniques Instrumentals - Bioquímica Els coneixements d'Informàtica des d'un punt de vista aplicat són claus per poder utilitzar aplicacions informàtiques específiques ens els diferents àmbits del Grau, especialment en els de Matemàtiques i Enginyeria. La resta de pràctiques de laboratori es centren en l'aprenentatge de tècniques bàsiques específiques de cada camp i en les característiques pròpies del treball en el laboratori.
Abstract: El Laboratorio Integrado 1 es la primera asignatura de un conjunto de 6 que se distribuyen a lo largo de los 6 semestres correspondientes a los tres primeros cursos del Grado en Biotecnología. Los objetivos formativos de estas asignaturas se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica del alumnado. Los contenidos se organizan en orden creciente de complejidad y asociados a las necesidades y al avance de los contenidos teóricos del Grado. El Laboratorio Integrado 1 tiene como objetivos formativos la adquisición de competencias prácticas en 4 contenidos específicos: - Informática - Biología Celular - Técnicas Instrumentales - Bioquímica Los conocimientos de Informática desde un punto de vista aplicado son claves para poder utilizar aplicaciones informáticas específicas en los diferentes ámbitos del Grado, especialmente en los de Matemáticas e Ingeniería. El resto de las prácticas de laboratorio se centran en el aprendizaje de técnicas básicas específicas de cada campo y en las características propias del trabajo en el laboratorio.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Biotecnologia [2500253]
Study plan: Grau en Biotecnologia [815]Català
6 p, 131.3 KB

Anglès
6 p, 128.5 KB

Castellà
6 p, 129.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir