Biologia animal i vegetal [100946]
Muñoz Muñoz, Francesc
Goma Martinez, Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Animal and Plant Biology
Título variante: Biología animal y vegetal
Fecha: 2019-20
Resumen: Al llarg d'aquesta assignatura, l'alumne ha d'adquirir els coneixements que li donin una visió el més complerta possible de les bases del coneixement zoològic i botànic i de la diversitat dels animals, les plantes i els fongs des d'una perspectiva anatòmica, funcional, sistemàtica i filogenètica. Igualment li ha de permetre situar a cada grup en un context ecològic, en relació al nombre d'espècies, hàbitat i forma de vida, posició dins els ecosistemes així com la seva importància en relació al seu interès per les ciències aplicades i d'interès econòmic. Els objectius formatius concrets són: - Introduir a l'alumne els principals conceptes estructuradors de la ciència de la Zoologia i Botànica - Entendre la sistemàtica i les relacions filogenètiques entre els principals grups d'organismes com a resultat de processos evolutius i adaptatius. - Conèixer els principals nivells d'organització i patrons arquitectònics dels organismes. - Donar uns coneixements sobre les característiques morfològiques, cicles biològics, importància ecològica i remarcar la importància biotecnològica dels principals grups d'organismes.
Resumen: A lo largo de esta asignatura, el alumno debe adquirir los conocimientos que le den una visión lo más completa posible de las bases del conocimiento zoológico y botánico y de la diversidad de los animales, las plantas y los hongos desde una perspectiva anatómica, funcional, sistemática y filogenética. Igualmente le debe permitir situar a cada grupo en un contexto ecológico, en relación al número de especies, hábitat y forma de vida, posición dentro de los ecosistemas así como su importancia en relación a su interés por las ciencias aplicadas y de interés económico. Los objetivos formativos concretos son: - Introducir al alumno los principales conceptos estructuradores de la Zoología y la Botánica - Entender la sistemática y las relaciones filogenéticas entre los principales grupos de organismos como resultado de procesos evolutivos y adaptativos. - Conocer los principales niveles de organización y patrones arquitectónicos de los organismos. - Dar unos conocimientos sobre las características morfológicas, ciclos biológicos, importancia ecológica y la importancia biotecnológica de los principales grupos de organismos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Biotecnologia [2500253]
Plan de estudios: Grau en Biotecnologia [815]Català
5 p, 106.3 KB

Anglès
5 p, 105.5 KB

Castellà
5 p, 105.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-01-16   Favorit i Compartir