Laboratori integrat IV [100977]
Solé Cornellá, Antonio
Ferrer Miralles, Neus Ferrer Miralles
Villagrasa Ramirez, Eduard
Linares Fernandez, Concepcion de
Vigues Frantzen, Nuria
Constenla Matalobos, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Laboratory IV
Additional title: Laboratorio integrado IV
Date: 2019-20
Abstract: Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als estudiants en l'ús d'un conjunt de tècniques microbiològiques per a l'estudi ecofisiològic in situ d'un ambient natural o artificial determinat i en un laboratori de Microbiologia. Els coneixements assolits en aquesta assignatura permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures pràctiques o teòriques que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades simultàniament o amb posterioritat a aquesta. Els objectius formatius d'aquesta assignatura inclouen: 1. Estudiar i utilitzar diferents metodologies per a l'estudi ecofisiològic d'ecosistemes microbians. 1 1. Estudiar i utilitzar diferents metodologies per a l'estudi ecofisiològic d'ecosistemes microbians. 2. Elaboració i anàlisi de models experimentals de laboratori. 3. Aplicació de tècniques d'aïllament i recompte, de determinació de biomassa, de mesures d'activitat i de producció primària. 4. Integració de metodologies per a la caracterització de les comunitats microbianes (procariotes i eucariotes) que formen part d'un ecosistema determinat.
Abstract: Se trata de una asignatura obligatoria, nuclear del Grado de Microbiología, que introduce a los estudiantes en el uso de un conjunto de técnicas microbiológicas para el estudio eco fisiológico in situ de un ambiente natural o artificial determinado y en un laboratorio de Microbiología. Los conocimientos adquiridos en esta asignatura permitirán al estudiante adquirir las competencias de otras asignaturas prácticas o teóricas que conforman el Grado de Microbiología y que están programadas para ser cursadas simultáneamente o con posterioridad a esta. Los objetivos formativos de esta asignatura incluyen: 1 Los objetivos formativos de esta asignatura incluyen: 1. Estudiar y utilizar diferentes metodologías para el estudio eco fisiológico de ecosistemas microbianos. 2. Elaboración y análisis de modelos experimentales de laboratorio. 3. Aplicación de técnicas de aislamiento y recuento, de determinación de biomasa, de medidas de actividad y de producción primaria. 4. Integración de metodologías para la caracterización de las comunidades microbianas (procariotas y eucariotas) que forman parte de un ecosistema determinado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Grau en Microbiologia [816]Català
9 p, 120.8 KB

Anglès
8 p, 118.8 KB

Castellà
9 p, 120.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir