Paleontologia I [101049]
Vicens Batet, Enric
Fondevilla Moreu, Victor
Furio Bruno, Marc
Boix Martinez, Carme
Vila Ginesti, Bernat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Palaeontology I
Títol variant: Paleontología I
Data: 2019-20
Resum: Objectius formatius: Conèixer i comprendre el registre fòssil per poder utilitzar-lo adequadament en la resolució de problemes geològics, sense menystenir però la seva contribució en aspectes fonamentals de la biologia. Contextualització: Paleontologia I i Paleontologia II són les dues parts en què s'ha dividit la matèria Paleontologia; s'imparteixen respectivament a primer i segon semestre de segon curs. A Paleontologia I s'imparteixen els temes de Paleontologia general i alguns grups del Registre fòssil. Concretament, aquells que (1) són de més utilitat per il·lustrar els conceptes de Paleontologia general i/o, (2) tenen un grau de dificultat més baix i/o, (3) és imprescindible conèixer-los però no es poden tractar en 1 tenen un grau de dificultat més baix i/o, (3) és imprescindible conèixer-los però no es poden tractar en profunditat. El registre fòssil dels grups que (1) tenen un grau de dificultat més elevat i/o, (2) cal un tractament amb més profunditat i/o, (3) cal incidir més en la seva aplicació geològica, s'imparteixen a Paleontologia II.
Resum: Objetivos formativos: conocer y comprender el registro fósil para poder utilizarlo adecuadamente en la resolución de problemas geológicos, sin dejar atrás su contribución en aspectos fundamentales de la biología. Contextualización: Paleontología I y Paleontología II son las dos partes en que la materia paleontología se ha dividido, y se imparten, respectivamente, en el primer y segundo semestre del segundo curso del grado de geología. 1 En Paleontología I se imparten los temas de Paleontología general y algunos grupos del registro fósil. Concretamente aquellos que (1) son de más utilidad para ilustrar los conceptos de Paleontología general y/o (2) tienen un grado de dificultad menor y/o (3) es imprescindible conocerlos, aunque no se pueden tratar en profundidad. El registro fósil de los grupos que (1) tienen un grado de dificultad más elevado y/o ,(2) se requiere un tratamiento más profundo y/o, (3) es necesario incidir más en su aplicación geológica se impartirán en Paleontología II.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Geologia [2500254]
Pla d'estudis: Grau en Geologia [817]Català
8 p, 114.3 KB

Anglès
8 p, 113.6 KB

Castellà
8 p, 113.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-11-28   Favorit i Compartir