Anàlisi de conques [101065]
Remacha Grau, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Basin Analysis
Título variante: Análisis de cuencas
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura pretén que l'estudiant assoleixi un coneixement de la dinàmica de formació de conques sedimentaries i el seu rebliment, el sàpiga organitzar sota un punt de vista genètic d'estratigrafia seqüencial i conegui els mètodes d'estudi no tan sols de geologia de superfície, sinó que, i més important en aquest cas, de geologia de subsòl. Es tracta doncs d'una assignatura on l'estudiant s'enfronta a tècniques d'obtenció de dades del subsòl i la seva interpretació geològica. Aquestes dades i interpretacions en tot moment s'orienten a objectius econòmics. En conseqüència, s'emfatitza en les bases conceptuals d'aplicació conjugant geologia de superfície i subsòl, i es dona un tractament específic als mètodes d'estudi de subsòl, principalment de sísmica de reflexió i algunes diagrafies de pou (well logs).
Resumen: Esta asignatura pretende que el estudiante alcance un conocimiento de la dinámica de formación de cuencas sedimentarias y su relleno, lo sepa organizar, bajo un punto de vista genético de estratigrafía secuencial, y conozca los métodos de estudio no sólo de geología de superficie, sino que, y más importante en este caso, de geología de subsuelo. Se trata de una asignatura donde el estudiante se enfrenta a técnicas de obtención de datos del subsuelo y su interpretación geológica. Estos datos e interpretaciones en todo momento se orientan a objetivos económicos. En consecuencia, se enfatiza en las bases conceptuales de aplicación conjugando geología de superficie y subsuelo, y se da un tratamiento específico a los métodos de estudio de subsuelo, principalmente de sísmica de reflexión y algunos tipos de diagrafías de pozo (well logs).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Geologia [2500254]
Plan de estudios: Grau en Geologia [817]Català
5 p, 120.9 KB

Anglès
5 p, 119.6 KB

Castellà
5 p, 120.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir