Relacions internacionals [101091]
Izquierdo Brichs, Ferran
Feliu Martínez, Laura
Martin Faus, Carlos
Demurtas, Alessandro
Aguiar Molina, Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Título variante: International Relations
Título variante: Relaciones internacionales
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura té un caràcter de formació bàsica. Això vol dir que serveix com a 1 Aquesta assignatura té un caràcter de formació bàsica. Això vol dir que serveix com a fonaments a partir dels quals es bastirà el Grau de Relacions Internacionals, l'itinerari de Relacions Internacionals del grau de Ciència Política i Gestió Pública, i els postgraus de la Facultat de Ciencies Polítiques i de Sociologia. Els objectius bàsics del curs són: que l'alumnat conegui els conceptes fonamentals de la disciplina; que adquireixi capacitats analítiques aplicables a las relacions internacionals; que es familiaritzi amb el conjunt de processos i referències que a escala global han configurat la societat internacional contemporània; i, que sigui capaç d'expressar i defensar de manera oral i per escrit els seus punts de vista sobre les diverses qüestions internacionals més rellevants.
Resumen: Esta asignatura tiene un carácter de formación básica. Esto significa que sirve como fundamentos a partir de los cuales se construirá el Grado de Relaciones Internacionales, el itinerario de Relaciones Internacionales del grado de Ciencia Política y Gestión Pública, y los postgrados de la Facultad de Ciencias Políticas y de Sociología. Los objetivos básicos del curso son: que el alumnado conozca los conceptos fundamentales de la disciplina; que adquiera capacidades analíticas aplicables a las relaciones internacionales; que se familiarice con el conjunto de procesos y referencias que a escala global han configurado la sociedad internacional 1 conjunto de procesos y referencias que a escala global han configurado la sociedad internacional contemporánea; y, que sea capaz de expresar y defender de manera oral y por escrito sus puntos de vista sobre las diversas cuestiones internacionales más relevantes.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Relacions Internacionals [2503778] ; Ciència política i gestió pública [2500259]
Plan de estudios: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362] ; Grau en Relacions Internacionals [1404]Català
33 p, 194.7 KB

Anglès
33 p, 192.1 KB

Castellà
33 p, 192.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir