Tècniques de recerca [101102]
Rico Camps, Guillem
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Research Methods
Additional title: Técnicas de investigación
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu del curs és que l'estudiant es familiaritzi amb les principals tècniques de recerca en ciències socials i aprengui a utilitzar-les. S'estudien les principals tècniques quantitatives bivariants i multivariants. La major part del curs està dedicada a l'anàlisi de regressió lineal i les seves extensions. S'eviten les qüestions matemàtiques i es posa l'èmfasi en la formació pràctica i la interpretació i la presentació de resultats. Alhora, l'alumne aprofundeix en l'ús d'un programa informàtic d'anàlisi estadística.
Abstract: El objetivo del curso es que el estudiante se familiarice con las principales técnicas de investigación en ciencias sociales y aprenda a utilizarlas. Se estudian las principales técnicas cuantitativas bivariantes y multivariantes. La mayor parte del curso está dedicada al análisis de regresión lineal y sus extensiones. Se evitan las cuestiones matemáticas y se pone el énfasis en la formación práctica y la interpretación y la presentación de resultados. Así mismo, el alumno profundiza en el uso de un programa informático de análisis estadístico.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Ciència política i gestió pública [2500259]
Study plan: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362]Català
4 p, 103.8 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 103.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir