Segona llengua estrangera III, francès [101171]
de la Paz Vigo, Laura
Oliva Bartolomé, Mercè
Roubira, Genevieve
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Second Foreign Language III, French
Additional title: Segunda lengua extranjera III, francés
Date: 2019-20
Abstract: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest tercer curs ha de ser capaç de: 1. Utilitzar el francès com a llengua vehicular a classe. 2. Entendre i fer servir adequadament fórmules senzilles d'interacció social. 3. Millorar el grau de correcció de la pronunciació. 4. Comprendre el significat global de textos de llenguatge especialitzat (turisme). 5. Comprendre el significat global de missatges orals procedents d'interlocutors que usin formes estàndard de la llengua sobre temes de la vida quotidiana o professional. 6. Prendre apunts a partir d'informacions orals clares i precises. Copiar al dictat missatges orals breus. Respondre adequadament aquests missatges. 7. Seleccionar informació pertinent d'un missatge oral o escrit més extens, per a les pròpies necessitats. 8. Descriure persones, llocs i coses. 9. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències de l'àmbit professional. 10. Narrar fets relacionats amb l'experiència personal.
Abstract: El alumnado adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas en la interacción oral y en la escrita, de manera que al final de este tercer curso deberá ser capaz de: 1. Utilizar el francés como lengua vehicular en clase. 2. Entender y utilizar adecuadamente fórmulas sencillas de interacción social. 3. Mejorar el grado de corrección de la pronunciación. 4. Comprender el significado global de textos de lengua especializada (turismo). 5. Comprender el significado global de mensajes orales procedentes de interlocutores que usen formas estándar de la lengua sobre temes de la vida cotidiana o profesional. 6. Tomar apuntes a partir de informaciones orales claras y precisas. Copiar al dictado mensajes orales breves. Responder adecuadamente estos mensajes. 7. Seleccionar información pertinente de un mensaje oral o escrito más extenso, para las propias necesidades. 8. Describir personas, lugares y cosas. 9. Explicar experiencias propias o relacionadas con otras personas y experiencias del ámbito profesional. 10. Narrar hechos relacionados con la experiencia personal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Turisme [2500894]
Study plan: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]Català
6 p, 110.0 KB

Anglès
6 p, 109.1 KB

Castellà
6 p, 109.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir