Primera llengua estrangera II, francès [101183]
de la Paz Vigo, Laura
Oliva Bartolomé, Mercè
Roubira, Genevieve
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: First Foreign Language II, French
Additional title: Primera lengua extranjera II, francés
Date: 2019-20
Abstract: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest segon curs ha de ser capaç de fer el següent: 1. Utilitzar el francès com a llengua vehicular a classe. 2. Entendre i fer servir adequadament fórmules senzilles d'interacció social. 3. Tenir interioritzat el sistema rítmic i l'entonació del francès. 4. Llegir textos de llenguatge especialitzat (turisme). 5. Comprendre missatges orals breus (notícies, anuncis, missatges telefònics) procedents d'interlocutors que usin formes estàndard de la llengua sobre temes de la vida professional. Copiar al dictat missatges telefònics i respondre adequadament aquests missatges. Transmetre aquesta informació. 6. Seleccionar informació pertinent d'un missatge oral o escrit més extens, per a les pròpies necessitats. 7. Descriure persones, llocs i coses i, si escau, escollir el més convenient. 8. Emplenar formularis i impresos en què es demani informació personal i valoracions sobre serveis. 9. Mantenir una conversa relacionada amb situacions d'interacció social professional i amb temes d'interès més personal. 10. Proposar, convidar i aconsellar en situacions de la vida quotidiana tant de l'entorn personal com de l'entorn professional. 11. Redactar textos senzills de la vida quotidiana i informes professionals. 12. Narrar fets relacionats amb l'experiència personal.
Abstract: El alumnado adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas en la interacción oral y en la escrita, de manera que al final de este segundo curso deberá ser capaz de: 1. Utilizar el francés como lengua vehicular en clase. 2. Entender y utilizar adecuadamente fórmulas sencillas de interacción social. 3. Tener interiorizado el sistema rítmico y la entonación del francés. 4. Leer textos de lenguaje especializado (turismo). 5. Comprender mensajes orales breves (noticias, anuncios, mensajes telefónicos) procedentes de interlocutores que usen formas estándar de la lengua sobre temas de la vida profesional. Copiar al dictado mensajes telefónicos y responderlos adecuadamente. Transmitir esta información. 6. Seleccionar información pertinente de un mensaje oral o escrito más extenso para las propias necesidades. 7. Describir personas, lugares y cosas y, si es necesario, escoger el que más convenga. 8. Rellenar formularios y documentos en que se pida información personal y valoraciones sobre servicios. 9. Mantener una conversación relacionada con situaciones de interacción social profesional y con temas de interés más personal. 10. Proponer, convidar y aconsejar en situaciones de la vida cotidiana tanto en el ámbito personal como el profesional. 11. Redactar textos sencillos sobre la vida cotidiana e informes profesionales. 12. Narrar hechos relacionados con la experiencia personal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Turisme [2500894]
Study plan: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]Català
6 p, 107.5 KB

Anglès
6 p, 107.0 KB

Castellà
6 p, 108.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir