Guia turístic [101218]
Abril Sellarés, Maria
Ortiz García, José Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Tourist Guide
Additional title: Guía turístico
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura té: Com a objectiu general conèixer les característiques i el funcionament de l'activitat de guiatge i assessorament de grups de visitants en destinació, des de la vessant de les diferents tipologies de guies i informadors existents. Com a objectius formatius: Entendre els conceptes de guiatge, assistència, assessorament i planificació d'activitats on participi o sigui necessària la figura de guia de turisme. Identificar els elements que intervenen en les activitats de guiatge. Entendre la dinàmica de grups des de la vessant dels grups turístics. Enumerar, descriure i dissenyar cada una de les fases del procés de disseny i programació d'activitats on participi un guia de turisme. Identificar la legislació emprada en cada cas concret.
Abstract: La asignatura tiene: Como objectivo general conocer las características y el funcionamiento de la actividad de guiaje y el asesoramiento de grupos de visitantes en el destino, desde las diferentes tipologías de guías e informadores existentes. Como objectivos formativos: Entender los conceptos del guiaje, asistencia, asesoramiento y planificación de actividades en las que participe o se necesite al guía de turismo. Identificar los elementos que intervienen en las actividades de guiaje. Entender la dinámica de grupos desde la vertiente de los grupos turísticos. Enumerar, describir y disseñaar cada una de las fases del proceso de diseño y programación de actividades donde participa un guía de turismo. Identificar la legislación utilizada para cada caso en concreto.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Turisme [2500894]
Study plan: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]Català
3 p, 98.1 KB

Anglès
3 p, 97.4 KB

Castellà
3 p, 97.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-02-27   Favorit i Compartir