Tecnologies de la traducció i la interpretació [101516]
Piqué Huerta, Ramon
Igareda Gonzalez, Paula
Simon Jimenez, Eduardo
Sánchez Gijón, María Pilar
Martín Mor, Adrià
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Translation and interpreting technologies
Additional title: Tecnologías de la traducción y la interpretación
Date: 2019-20
Abstract: La funció d'aquesta assignatura és iniciar l'estudiant en l'ús d'eines específiques del camp de la traducció i la interpretació. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: Demostrar que coneix els recursos específics del camp de la traducció i la interpretació. Aplicar aquests coneixements per a automatitzar tasques de traducció o d'interpretació per mitjà de macros, textos automàtics o l'alineació de textos. Aplicar aquests coneixements per a l'elaboració de factures relacionades amb encàrrecs de traducció i serveis d'interpretació. Aplicar aquests coneixements per a utilitzar amb eficiència els programes de traducció assistida i les memòries de traducció. 1.
Abstract: La función de esta asignatura es iniciar al estudiante en el uso de herramientas específicas del campo de la traducción y la interpretación. Al finalizar la asignatura el estudiante deberá ser capaz de: Demostrar que conoce los recursos específicos del campo de la traducción y la interpretación. Aplicar estos conocimientos para automatizar tareas de traducción o de interpretación mediante macros, textos automáticos o la alineación de textos. Aplicar estos conocimientos para la elaboración de facturas relacionadas con encargos de traducción y servicios de interpretación. Aplicar estos conocimientos para utilizar con eficiencia los programas de traducción asistida y las memorias de traducción. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
4 p, 104.0 KB

Anglès
5 p, 104.2 KB

Castellà
5 p, 104.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir