Introducció a l'economia [101577]
Trillas Jané, Francesc
de Andres Mosquera, Andres
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Introduction to Economics
Título variante: Introducción a la economía
Fecha: 2019-20
Resumen: Es tracta d'una assignatura de primer curs, primer semestre, per tant, de formació bàsica. L'assignatura proporciona els instruments bàsics de l'anàlisi econòmica que han de permetre analitzar i entendre els fets històrics i socials dels països de l'àrea d'estudi del Grau. Aquests instruments també han de permetre seguir adequadament la matèria de segons curs Economia Aplicada de l'Àsia Oriental. Els objectius formatius de l'assignatura es poden sintetitzar en els següents punts: 1. Tenir els coneixements teòrics bàsics de la micro i macroeconomia 2. Conèixer les institucions econòmiques internacionals fonamentals 3. Poder fer una anàlisi crítica de la realitat econòmica actual 4. Demostrar l'adquisició dels coneixements a través de l'expressió escrita. El contingut de l'assignatura serà sensible als aspectes relacionats amb la perspectiva de gènere.
Resumen: Se trata de una asignatura de primer curso y de primer semestre, por lo tanto de formación básica. La asignatura proporciona los instrumentos básicos de análisis económico que deben permitir analizar y entender los hechos históricos y sociales de los países del área de estudios del Grado. Estos instrumentos también deben permitir seguir adecuadamente la materia de segundo curso Economía Aplicada de Asia Oriental. Los objetivos formativos de la asignatura se pueden sintetizar en los siguientes puntos: 1. Tener conocimientos teóricos básicos de la micro y la macroeconomía. 2. Conocer las instituciones económicas internacionales fundamentales. 3. Poder hacer un análisis crítico de la realidad económica actual. 4. Demostrar la adquisición de los conocimientos a través de la expresión escrita. El contenido de la asignatura será sensible a los aspectos relacionados con la perspectiva de género.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
5 p, 104.9 KB

Anglès
5 p, 104.3 KB

Castellà
5 p, 104.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-09   Favorit i Compartir