Fonaments de l'educació sociocomunitària [101663]
Martínez Chito, Lucas Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Fundamentals of Socio-Community Education
Títol variant: Fundamentos de la educación sociocomunitaria
Data: 2019-20
Resum: 1. Conèixer la història, la conceptualització bàsica de l'educació sociocomunitaria i les seves relacions amb altres dimensions socioeducatives 2. Conèixer els fonaments teórics de l'educació sociocomunitaria 3. Conèixer les diferents tradicions acadèmiques i professionals de l'educació sociocomunitària. 4. Aprendre a dissenyar un projecte d'educació sociocomunitària 5. Conèixer i saber aplicar els mètodes, tècniques i activitats d'educació sociocomunitaria. 6. Conèixer experiències i projectes d'educació sociocomunitària.
Resum: Esta asignatura es la fundamentación de la mención de 4º Educación sociocomunitaria, y está vinculada con la asignatura de segundo semestre de tercer Desarrollo cultural comunitario y con la optativa de 4º Democracia y participación social 1. Conocer la historia, la conceptualización básica de la educación sociocomunitaria y sus relaciones con otras disciplinas socioeducativas 2. Conocer los fundamentos teóricos de la educación sociocomunitaria 3. Conocer las diferentes tradiciones académicas y profesionales de la educación sociocomunitaria. 4. Aprender a diseñar un proyecto de educación sociocomunitaria 5. Conocer y saber aplicar los métodos, técnicas y actividades de educación sociocomunitaria. 6. Conocer experiencias y proyectos de educación sociocomunitaria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Social [2500260]
Pla d'estudis: Grau en Educació Social [827]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 115.3 KB

Anglès
7 p, 115.6 KB

Castellà
7 p, 115.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir