Tècniques de navegació i control del trànsit aeri [101750]
Verge Mestre, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Navigation and Air Traffic Control Techniques
Título variante: Técnicas de navegación y control del tráfico aéreo
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura introdueix a l'alumne en el món de les noves tecnologies aplicades a l'aviació. Es divideix en quatre blocs: Comunicacions, Navegació, Vigilància i Gestió del Tràfic Aeri (ANS). Amb aquesta divisió bàsica en 4 blocs es fa un anàlisi de les tecnologies i procediments tradicionals/actuals, així com de les principals novetats tecnològiques i procedimentals que estan arribant en el procés de canvi que el món de l'aviació està actualment vivint, juntament amb una prospecció a partir dels elements clau que es demanen al sistema ATM del futur, que expliquen molts d'aquest canvis que ja s'estan vivint, i que permeten predir amb certa exactitud quina serà la seva evolució en les pròximes dècades.
Resumen: Esta asignatura introduce al alumno en el mundo de las nuevas tecnologías aplicadas a la aviación. Se divide en cuatro bloques: Comunicaciones, Navegación, Vigilancia y Gestión del Tráfico Aéreo (ANS). Con esta división básica en 4 bloques se hace un análisis de las tecnologías y procedimientos tradicionales / actuales, así como de las principales novedades tecnológicas y procedimentales que están llegando en el proceso de cambio que el mundo de la aviación está actualmente viviendo, junto con una prospección a partir de los elementos clave que se piden al sistema ATM del futuro, que explican muchos de estos cambios que ya se están viviendo, y que permiten predecir con cierta exactitud cuál será su evolución en las próximas décadas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Gestió aeronàutica [2501233]
Plan de estudios: Grau en Gestió Aeronàutica [829]Català
6 p, 110.0 KB

Anglès
5 p, 107.0 KB

Castellà
6 p, 108.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir