Infermeria i Salut Comunitària [101810]
Leyva, Juan
Jiménez Pera, Miguel
Casino López, Jordi
Gomez Garcia, Daniel
Checa Jiménez, Caterina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Nursing and Community Health
Título variante: Enfermería y salud comunitaria
Fecha: 2019-20
Resumen: Conèixer la importància de la família en el procés de cures. Identificar l'organització de les cures d'infermeria comunitària. Identificar les competències infermeres en el marc de l'atenció primària. Prendre consciència de la importància de les activitats grupals. Conèixer la importància de l'atenció domiciliària en el marc d'atenció primària. Identificar la comunitat i la seva importància en l'atenció d'infermeria. Prendre consciència de la importància de la participació i intervenció comunitària. Valorar la importància de la coordinació de recursos comunitaris. Identificar la importància de les cures familiars i de l'autocura. Dissenyar plans de cures relacionats amb els problemes mes frequents atesos a Atenció Primària. Realitzar tècniques d'infermeria habituals dins l'Atenció Familiar i Comunitària i interpretar-les.
Resumen: Conocer la importancia de la familia en el proceso de cuidados. Identificar la organización de los cuidados de enfermería comunitaria. Identificar las competencias enfermeras en el marco de la atención primaria. Tomar conciencia de la importancia de las actividades grupales. Conocer la importancia de la atención domiciliaria en el marco de atención primaria. Identificar la comunidad y su importancia en la atención de enfermería. Tomar conciencia de la importancia de la participación e intervención comunitaria. Valorar la importancia de la coordinación de recursos comunitarios. Identificar la importancia de los cuidados familiares y del autocuidado. Diseñar planes de cuidados relacionados con los problemas más frecuentes atendidos en Atención Primaria. Realizar técnicas de enfermería habituales dentro de la Atención Familiar y Comunitaria e interpretarlas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Infermeria [2500891]
Plan de estudios: Grau en Infermeria [830]Català
6 p, 113.1 KB

Anglès
6 p, 110.9 KB

Castellà
6 p, 111.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir