Història de la Seguretat [101855]
Figuerola Garreta, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Additional title: History of Safety
Additional title: Historia de la Seguridad
Date: 2019-20
Abstract: Història de la Seguretat mostra des d'una perspectiva històrica la relació entre la societat, el poder i la seguretat. I ens explica els lligams entre els sistemes polítics, econòmics i socials i els sistemes de seguretat. Les classes teòriques a l'aula seran realitzades amb metodologia participativa. El professor exposarà, en el 75% del temps, el tema, deixant el 25% de temps, aproximadament, per precisions, preguntes i possibles debats, alguns dels quals, segons la qüestió, els proposarà el mateix professor. Les classes pràctiques es realitzaran a partir de situacions diverses on s'analitzaran des d'un prisma que abordarà les dimensions diferents del concepte de seguretat al llarg de la història. El treball individual serà sobre temes facilitats pel professor.
Abstract: Historia de la Seguridad muestra desde una perspectiva histórica la relación entre la sociedad, el poder y la seguridad. Y nos explica las conexiones entre los sistemas políticos, económicos, sociales y los sistemas de seguridad. Las clases teóricas en el aula serán realizadas con metodología participativa. El profesor expondrá, en el 75% del tiempo, el tema, dejando el 25% de tiempo, aproximadamente, para precisiones, preguntas y posibles debates, algunos de los cuales, según la cuestión, los propondrá el mismo profesor. Las clases prácticas se realizarán a partir de situaciones diversas donde se analizarán desde un prisma que abordará las dimensiones diferentes del concepto de seguridad a lo largo de la historia. l modelo productivo y del modelo político de la sociedad donde pasan. El trabajo individual sobre temas facilitados por el profesor.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Study plan: 1437 [1437]Català
3 p, 134.6 KB

Anglès
3 p, 86.0 KB

Castellà
3 p, 132.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir