Biologia del desenvolupament i teratogènia [101890]
Miró Ametller, Rosa
Fábregas Batlle, Pere Jordi
Bellmunt Fontanet, Angela Maria
Rojas Codina, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Developmental Biology and Teratogeny
Additional title: Biología del desarrollo y teratogenia
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura Biologia del desenvolupament i Teratogènia és una assignatura obligatòria de 6 ECTS on es desenvolupen activitats docents que pretenen que els alumnes coneguin, comprenguin i aprenguin: -les bases genètiques, cel·lulars i embriològiques del desenvolupament normal i anòmal, -els processos i mecanismes del desenvolupament normal dels òrgans i sistemes del cos humà, a un nivell més aprofundit i específic que l'assolit en altres assignatures dels dos primers cursos (veure Prerequisits), en els que el nivell és més bàsic. - els processos i mecanismes implicats en la gènesi dels defectes congènits (teratogènia) - les bases de l'embriologia experimental i els principals models experimentals 1 D'altra banda, l'assignatura Biologia del desenvolupament i Teratogènia es complementa amb una formació pràctica al laboratori en l'assignatura Laboratori 2 i està relacionada amb les assignatures Genètica Mèdica (tercer curs) i Genètica i Reproducció (optativa).
Abstract: La asignatura Biología del Desarrollo y Teratogenia es una asignatura obligatoria de 6 ECTS donde se desarrollan actividades docentes que pretenden que los alumnos conozcan, comprendan y aprendan: -las bases genéticas, celulares y embriológicas del desarrollo normal y anómalo, -los procesos y mecanismos del desarrollo normal de los órganos y sistemas del cuerpo humano, a un nivel más profundo y específico que el alcanzado en otras asignaturas de los dos primeros cursos (ver Prerrequisitos), en los que el nivel es más básico. - los procesos y mecanismos implicados en la génesis de los defectos congénitos (teratogenia) - las bases de la embriología experimental y los principales modelos experimentales 1 Por otra parte, la asignatura Biología del Desarrollo y Teratogenia se complementa con una formación práctica en el laboratorio en la asignatura Laboratorio 2 y está relacionada con las asignaturas Genética Médica (Tercer curso) y Genética y Reproducción (optativa).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciències Biomèdiques [2501230]
Study plan: Grau en Ciències Biomèdiques [832]Català
7 p, 113.0 KB

Anglès
7 p, 110.8 KB

Castellà
7 p, 112.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir