Anatomia humana: òrgans interns [101934]
Mirapeix Lucas, Rosa
Lopez Gordo, Sandra
Bellmunt Fontanet, Angela Maria
Cánovas Verge, David
Rojas Codina, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Human Anatomy: Internal Organs
Additional title: Anatomía humana: órganos internos
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura d'Anatomia Humana: Òrgans Interns és una assignatura del primer semestre del segon curs del Grau de Ciències Biomèdiques. Els objectius generals de l'assignatura són: L'estudi de les estructures anatòmiques dels diferents aparells i sistemes corporals en estat de salut (aparells respiratori, digestiu, urogenital, òrgans dels sentits i nervis cranials). L'estudi de l'organització dels diferents aparells i sistemes corporals en estat de salut (aparells respiratori, digestiu, urogenital, òrgans dels sentits i nervis cranials). Els objectius formatius generals de l'assignatura són: Aprendre i utilitzar correctament la nomenclatura anatòmica dels diferents aparells i sistemes corporals. Entendre l'organització anatòmica general del cos humà. Saber i identificar les diferents estructures anatòmiques que integren els diferents aparells i sistemes del nostre cos. Capacitar als alumnes per aplicar els coneixements anatòmics en la deducció de patologies i 1 Capacitar als alumnes per aplicar els coneixements anatòmics en la deducció de patologies i símptomes. Adquirir habilitats pràctiques.
Abstract: . La asignatura de Anatomía Humana;: órganos internos es una asignatura del primer semestre, que se cursa en el segundo curso del Grado de Ciencias Biomédicas. Los objetivos generales de la asignatura son: El estudio de las estructuras anatómicas de los diferentes aparatos y sistemas corporales en estado de salud (aparatos respiratorio, digestivo, urogenital, órganos de los sentidos y nervios craneales). El estudio de la organización de los diferentes aparatos y sistemas corporales en estado de salud (aparatos respiratorio, digestivo, urogenital, órganos de los sentidos y nervios craneales). Los objetivos formativos generales de la asignatura son Aprender y utilizar correctamente la nomenclatura anatómica de los diferentes aparatos y sistemas corporales. Entender la organización anatómica general del cuerpo humano. Saber e identificar las diferentes estructuras anatómicas que integran los diferentes aparatos y 1 Saber e identificar las diferentes estructuras anatómicas que integran los diferentes aparatos y sistemas corporales. Capacitar al alumnado para la aplicación de los conocimientos anatómicos en la deducción de patologías y síntomas. Adquirir habilidades prácticas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Ciències Biomèdiques [2501230]
Study plan: Grau en Ciències Biomèdiques [832]Català
7 p, 112.3 KB

Anglès
7 p, 112.5 KB

Castellà
7 p, 114.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir