Laboratori integrat I [101947]
Santos Maroño, Mauro
Gibert González, Isidre
Tusell Padrós, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Laboratory I
Títol variant: Laboratorio integrado I
Data: 2019-20
Resum: El Laboratori Integrat I és la primera assignatura d'un conjunt de sis que es distribueixen al llarg de sis semestres dels tres primers cursos del Grau de Genètica. Aquesta tipologia d'assignatura pretén donar una base sòlida dels procediments experimentals, tècniques i destreses de la genètica i ciències afins. Les pràctiques ajuden a reforçar els conceptes teòrics adquirits a les classes de teoria, i permeten entendre cabalment el diàleg essencial entre teoria i experimentació que ha donat lloc al cos de coneixements que constituïx la ciència de la genètica. El Laboratori Integrat I té como objectius formatius l'adquisició de competències experimentals en 3 mòduls específics de continguts: Biologia Cel·lular Histologia 1 Histologia Microbiologia Biologia Cel·lular 1. Aplicar les tècniques microscòpiques i de cultiu per reconèixer i descriure estructures i processos a nivell cel·lular Histologia 1. Saber aplicar tècniques bàsiques histològiques per a la diagnosi microscòpica. 2. Identificar al microscopi de diversos teixits animals i els seus components cel·lulars i extracel·lulars. Microbiologia 1. Aplicar les tècniques generals de cultiu, observació, identificació i conservació de microorganismes.
Resum: El Laboratorio Integrado I es la primera asignatura de un conjunto de seis que se distribuyen a lo largo de seis semestres de los tres primeros cursos del Grado de Genética. Esta tipología de asignatura pretende dar una base sólida de los procedimientos experimentales, técnicas y destrezas de la genética y ciencias afines. Las prácticas ayudan a reforzar los conceptos teóricos adquiridos en las clases de teoría, y permiten entender cabalmente el diálogo esencial entre teoría y experimentación que ha dado lugar al cuerpo de conocimientos que constituye la ciencia de la genética. El Laboratorio Integrado I tiene como objetivos formativos la adquisición de competencias experimentales en 3 módulos específicos de contenidos: 1 Biología Celular Histología Microbiología Biología Celular Aplicar las técnicas microscópicas y de cultivo para reconocer y describir estructuras y procesos a nivel celular Histología Saber aplicar técnicas básicas histológicas para la diagnosis microscópica. Identificar al microscopio de varios tejidos animales y sus componentes celulares y extracelulares. Microbiología Aplicar las técnicas generales de cultivo, observación, identificación y conservación de microorganismos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Genètica [2500890]
Pla d'estudis: Grau en Genètica [833]Català
6 p, 124.4 KB

Anglès
6 p, 122.4 KB

Castellà
6 p, 122.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-07-26   Favorit i Compartir