Pràcticum IV [102019]
Perez Moreno, Jessica
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Practicum IV
Additional title: Prácticum IV
Date: 2019-20
Abstract: Les pràctiques de quart (Practicum IV) estan pensades perquè l'alumnat conegui i s'integri en un projecte d'intervenció dissenyat entre l'escola i la facultat. Els projectes es duran a terme tant a l'Escola Bressol, com al Parvulari. L'alumnat haurà de dissenyar i dur a terme un projecte educatiu dins el centre. Aquesta assignatura està impartida per professorat de les diferents àrees de didàctica: Ciències Socials, Expressió Musical, Expressió Plàstica, Expressió Corporal, Ciències Experimentals, Matemàtica, Llengua i literatura; i també de Psicologia Evolutiva i de Pedagogia aplicada. El seu disseny i ubicació al Pla d'Estudis permet que es relacioni amb les assignatures cursades al llarg de tot el grau. 1. Conèixer la realitat educativa d'una Escola Bressol o un parvulari. 2. Analitzar la realitat de l'escola i dissenyar un projecte d'intervenció adequat. 3. Dur a terme el projecte dissenyat i avaluar el procés.
Abstract: Las prácticas de cuarto (Practicum IV) están pensadas para que el alumnado conozca y se integre en un proyecto de intervención diseñado entre la escuela y la facultad. Los proyectos se llevarán a cabo tanto en centros de 0-3 años, como en el Parvulario. El alumnado deberá diseñar y llevar a cabo un proyecto educativo dentro del centro. Esta asignatura está impartida por profesorado de las diferentes áreas de didáctica: Ciencias Sociales, Expresión Musical, Expresión Plástica, Expresión Corporal, Ciencias Experimentales, Matemática, Lengua y literatura; y también de Psicología Evolutiva y de Pedagogía aplicada. Su diseño y ubicación en el Plan de Estudios permite que se relacione con las asignaturas cursadas a lo largo de todo el grado. objetivos 1. Conocer la realidad educativa de una Escola Bressol o un parvulario. 2. Analizar la realidad de la escuela y diseñar un proyecto de intervención adecuado. 3. Llevar a cabo el proyecto diseñado y evaluar el proceso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Educació Infantil [2500797]
Study plan: Grau en Educació infantil [847]Català
5 p, 107.9 KB

Anglès
5 p, 108.3 KB

Castellà
5 p, 107.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir