Educació física i la seva didàctica II [102050]
Peire Fernández, Tomas
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Physical Education and its Teaching II
Títol variant: Educación física y su didáctica II
Data: 2019-20
Resum: En acabar l'assignatura, l'alumnat hauria de ser capaç de: 1. Identificar els processos d'interacció i de comunicació que es produeixen en les situacions d'aprenentatge d'activitats físiques en l'àmbit escolar. 2. Copsar les semblances i les diferències entre les concepcions pedagògiques essencials de la motricitat i saber aplicar-les en el disseny de situacions d'aprenentatge. 3. Identificar i aplicar els elements bàsics d'organització i desenvolupament d'una sessió d'educació física. 4. Valorar la importància de les activitats en el medi natural i haver-ne vivenciat en el marc de l'assignatura. 5. Identificar i saber aplicar sistemes i criteris d'avaluació en educació física. 6. Mostrar coneixement dels elements bàsics d'aportació de l'àrea d'educació física al PCC. 7. Redactar un programa anual d'activitats físiques integrat dins el PCC. 8. Comprendre la importància de ser les responsables de l'educació física d'un centre escolar.
Resum: Al finalizar la asignatura, el alumnado debería ser capaz de: 1. Identificar los procesos de interacción y de comunicación que se producen en las situaciones de aprendizaje de actividades físicas en el ámbito escolar. 2. Captar las semejanzas y diferencias entre las concepciones pedagógicas esenciales de la motricidad y saber aplicarlas en el diseño de situaciones de aprendizaje. 3. Identificar y aplicar los elementos básicos de organización y desarrollo de una sesión de educación física. 4. Valorar la importancia de las actividades en el medio natural y haberlas vivenciado en el marco de la asignatura. 5. Identificar y saber aplicar sistemas y criterios de evaluación en educación física. 6. Mostrar conocimiento de los elementos básicos que aporta el área de educación física al PCC. 7. Redactar un programa anual de actividades físicas integrado dentro del PCC. 8. Comprender la importancia de ser la persona responsable de la educación física de un centro escolar.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]Català
6 p, 108.6 KB

Anglès
6 p, 108.2 KB

Castellà
6 p, 107.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-09-20   Favorit i Compartir