Educació física i la seva didàctica I [102051]
Estrada Aguilar, Joan
Galera Pérez, Antonio David
Lopez Cancho, Judith
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Physical Education and its Teaching I
Additional title: Educación física y su didáctica I
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura es desenvolupa a tercer curs i dóna continuïtat a l'assignatura d'Educació Física en l'Etapa Primària de 5 crèdits que es va realitzar a segon curs del Grau de Magisteri d'Educació Primària. Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: · Comprendre els principis pedagògics de l'Educació Física (EF) que contribueixen a la formació personal, cultural i social. · Assolir una concepció educativa que valori l'activitat física com a essencial per a la formació integral de la persona. · Assolir un coneixement bàsic dels fonaments conceptuals de l'EF. · Conèixer el currículum de l'Àrea d'Educació Física a l'etapa d'Educació Primària. · Conèixer procediments per a la docència de l'Educació Física a l'etapa d'Educació Primària. · Vivenciar en un context de pràctica d'activitat física els continguts de l'assignatura. · Progressar en el domini de les competències professionals del magisteri en Educació Primària des de l'àmbit de l'Educació Física.
Abstract: Esta asignatura se desarrolla en el tercer curso y da continuidad a la asignatura de Educación Física en la Etapa Primaria de 5 créditos que se realizó en segundo curso del Grado de Magisterio de Educación Primaria. Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: · Comprender los principios pedagógicos de la Educación Física (EF) que contribuyen a la formación personal, cultural y social. · Lograr una concepción educativa que valore la actividad física como esencial para la formación integral de la persona. · Lograr un conocimiento básico de los fundamentos conceptuales de la EF. · Conocer el currículum del área de EF en la etapa de Educación Primaria. · Conocer procedimientos para la docencia de la EF a la etapa de Educación Primaria. · Vivenciar en un contexto de práctica de actividad física los contenidos de la asignatura. · Progresar en el dominio de las competencias profesionales del magisterio en Educación Primaria desde el ámbito de la Educación Física.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
5 p, 108.6 KB

Anglès
6 p, 107.8 KB

Castellà
7 p, 112.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir