Protecció Internacional dels Drets Humans [102255]
Güell Peris, Sonnia
Arce Becerra, Paula
Abegon Novella, Marta
Teodoro Martínez, Emma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: International Protection of Human Rights
Títol variant: Protección Internacional de los Derechos Humanos
Data: 2019-20
Resum: - Desenvolupar eines per a una reflexió sobre el paper dels DDHH, la seva consagració i les seves garanties enfront les seves possibles vulneracions. - Adquirir coneixements dels mecanismes de protecció dels drets humans com una forma d'expressió de la igualtat davant la llei. - Familiarització amb els instruments teòrics necessaris per entendre la importància i l'impacte dels DDHH i la seva vinculació amb l'Estat de Dret. - Adquirir coneixements de qüestions teòriques bàsiques de la legislació internacional i constitucional en matèria de drets humans per proporcionar instruments amb que abordar el seu aspecte pràctic. - Adquirir coneixements bàsics sobre els conceptes de drets humans, l'evolució històrica, la justificació i l'evolució dels mateixos des d'una perspectiva crítica i reflexiva. - Conèixer exemples de qüestions judicials en que s'han debatut les característiques i l'abast de la protecció dels drets humans. - Conèixer els límits i oportunitats dels drets humans i la seva protecció com un instrument d'igualtat jurídica. - Familiarització amb els mecanismes de protecció internacional dels drets humans. - Coneixement de la pràctica en matèria de protecció internacional dels drets humans. 1.
Resum: - Desarrollar herramientas para una reflexión sobre el papel de los DDHH, su consagración y sus garantías frente sus posibles vulneraciones. - Adquirir conocimientos de los mecanismos de protección de los derechos humanos como una forma de expresión de la igualdad ante la ley. - Familiarización con los instrumentos teóricos necesarios para entender la importancia y el impacto de los DDHH y su vinculación con el Estado de derecho - Adquirir conocimientos de cuestiones teóricas básicas de la legislación internacional y constitucional en materia de derechos humanos para proporcionar instrumentos con que abordar su aspecto práctico. - Adquirir conocimientos básicos sobre los conceptos de derechos humanos, la evolución histórica, la justificación y la evolución de los mismos desde una perspectiva crítica y reflexiva. - Conocer ejemplos de cuestiones judiciales en que se han debatido las características y el alcance de la protección de los DDHH - Conocer los límites y oportunidades de los DDHH y su protección como un instrumento de igualdad jurídica. - Familiarización con los mecanismos de Protección Internacional de los Derechos Humanos - Conocimiento de la práctica en materia de Protección Internacional de los Derechos Humanos 1 - Conocimiento de la práctica en materia de Protección Internacional de los Derechos Humanos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]Català
6 p, 113.0 KB

Anglès
5 p, 107.7 KB

Castellà
6 p, 110.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir