Dret del Treball i de la Seguretat Social II [102291]
Esteban Legarreta, Ricardo
Feijóo Rey, María José
Gutierrez Colominas, David
Pastor Martínez, Albert
Sola Monells, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Employment and Social Security Law II
Additional title: Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social II
Date: 2019-20
Abstract: Dret del Treball i de la Seguretat Social II és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del tercer any de grau a, a partir dels coneixements assolits dels elements estructurals de la matèria que han estat objecte d'estudi a l'assignatura Dret del Treball i de la Seguretat Social I. Es tracta d'una assignatura que desenvolupa el règim jurídic de l'accés a l'ocupació, de la contractació laborals, dels drets i deures dels treballadors assalariats, dels poders de direcció i organització empresarial, del règim del salari i del temps de treball, la modificació, la suspensió i l'extinció de la relació laboral.
Abstract: Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social II es una asignatura que se imparte al segundo cuatrimestre del tercer año de carrera, a partir de los conocimientos logrados de los elementos estructurales de la materia que han sido objete de estudio a la asignatura Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social I. Se trata de una asignatura que desarrolla el régimen jurídico del acceso al empleo, de la contratación laboral, de los derechos y deberes de los trabajadores asalariados, de los poderes de dirección y organización empresarial, así como el régimen salarial, el tiempo de trabajo, la modificación, la suspensión y la extinción de la relación laboral. También se aborda la regulación de las relaciones laborales especiales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Dret [2500786]
Study plan: Grau en Dret [949]Català
12 p, 136.9 KB

Anglès
11 p, 117.6 KB

Castellà
13 p, 119.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-12-13   Favorit i Compartir