Comptabilitat de Costos [102374]
Slof, John
Vilardell Riera, Immaculada
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Cost Accounting
Título variante: Contabilidad de Costes
Fecha: 2019-20
Resumen: Proporcionar els coneixements necessaris que permetin a l'alumne identificar i entendre el context econòmic-financer de la comptabilitat de costos, familiaritzant-lo amb la seva terminologia i aplicacions. Aconseguir que l'alumne descobreixi i sàpiga utilitzar la relació existent entre l'estructura de costos, nivell d'activitat i el benefici d'una empresa. Formar l'alumne en els diferents sistemes d'acumulació i assignació de costos utilitzats per valorar el cost d'un producte o servei i confeccionar el corresponent compte de resultats analític, identificant els costos del producte i els costos del període. Iniciar l'alumne en la problemàtica dels costos indirectes de manera que sigui capaç de comprendre les diferències conceptuals i operatives existents entre els sistemes de costos individualitzats i els globalitzats.
Resumen: Proporcionar los conocimientos necesarios que permitan al alumno identificar y entender el contexto económico-financiero de la contabilidad de costes, familiarizándolo con su terminología y aplicaciones. Conseguir que el alumno descubra y sepa utilizar la relación existente entre la estructura de costes, nivel de actividad y el beneficio de una empresa. Formar al alumno en los distintos sistemas de acumulación y asignación de costes utilizados para valorar el coste de un producto o servicio y confeccionar la correspondiente cuenta de resultados analítica, identificando los costes del producto y los costes del período. Iniciar al alumno en la problemática de los costes indirectos de modo que sea capaz de comprender la diferencias conceptuales y operativas existentes entre los sistemas de costes individualizados y los globalizados.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Economia [2501573] ; Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Plan de estudios: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Graduat o Graduada en Economia [952]Català
6 p, 107.4 KB

Anglès
5 p, 105.1 KB

Castellà
6 p, 106.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2020-02-08   Favorit i Compartir