Auditoria [102375]
Pedrosa Negrete, Félix
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Auditing
Additional title: Auditoría
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu central de l'assignatura és adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per tal que l'alumne pugui desenvolupar professionalment els procediments del treball d'auditoria, analitzar un informe d'auditoria i ponderar les etapes de la seva confecció. El programa de l'assignatura està estructurat per donar resposta a tres preguntes: - Que significa l'auditoria per a l'empresa? - Que defineix l'auditor? - Com es fa una auditoria? L'aspecte pràctic és una constant a lo llarg del desenvolupament del programa. L'accent recau en l'auditoria externa per un auditor independent, però sense oblidar l'aplicabilitat a temes d'auditoria interna.
Abstract: El objetivo principal de la assignatura es que el estudiante adquiera las habilidades y conocimientos necesarios para poder desarrollar profesionalment los procedimientos relacionados con el trabajo de auditoria, saber analizar un informe de auditoria y ponderar las etapas de la auditoria. El contenido de la asignatura está estructurado con el fin de responder a las siguientes preguntas: ¿Qué significa la auditoria para la empresa? ¿Que define al auditor? ¿Cómo se realiza un auditoria? El aspecto práctico es una constante a lo largo del desarrollo del programa. La práctica se centra en la auditoria externa, en el papel de un auditor independiente pero sin olbidar la aplicabilidad de lo estudiado a la auditoria interna.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Study plan: 1416 [1416] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950]Català
5 p, 105.6 KB

Anglès
4 p, 101.8 KB

Castellà
4 p, 102.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-02-27   Favorit i Compartir