Experimentació en Enginyeria Química I [102396]
Font Segura, Xavier
Montesinos Seguí, José Luis
Juan Diaz, Xenia
Rufí Salís, Martí
Fernandez Verdejo, David Juan
Guilera Sala, Jordi
Pérez Cañestro, Julio Octavio
Guillen Montalban, Marina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Experimentation in Chemical Engineering I
Additional title: Experimentación en Ingeniería Química I
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu principal de l'assignatura és la comprovació experimental de diferents aspectes bàsics de l'enginyeria química explicats en altres assignatures del Grau. Aquests aspectes inclouen: Els balanços d'energia calorífica, energia mecànica i matèria. Determinació experimental de les propietats de transport: conductivitat tèrmica, difusivitat d'un component i viscositat. A més, en ser una de les primeres assignatures de pràctiques, es farà especial èmfasi en la redacció dels informes dels treballs experimentals.
Abstract: El objetivo principal de la asignatura es la comprobación experimental de diferentes aspectos básicos de la ingeniería química explicados en otras asignaturas del Grado. Estos aspectos incluyen: Los balances de energía calorífica, energía mecánica y materia. Determinación experimental de las propiedades de transporte: conductividad térmica, difusividad de un componente y viscosidad. Además, al ser una de las primeras asignaturas de prácticas, se hará especial énfasis en la redacción de los informes de los trabajos experimentales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Enginyeria Química [2500897]
Study plan: Grau en Enginyeria Química [951]Català
5 p, 104.9 KB

Anglès
5 p, 104.0 KB

Castellà
5 p, 105.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir