Aplicacions Informàtiques [102397]
Guerrero Camacho, Fco. J
Albiol Sala, Joan
Pérez Cañestro, Julio Octavio
Gea Leiva, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Computer Applications
Título variante: Aplicaciones Informáticas
Fecha: 2019-20
Resumen: Coneixements Assolir un nivell de coneixements mínim de conceptes bàsics en l'àmbit de la informàtica que inclouran: Coneixements d'utilització de MS Excel i Matlab per a la resolució de problemes en Enginyeria Química. Conèixer els fonaments dels mètodes numèrics més elementals en la resolució de problemes d'Enginyeria Química. Habilitats Ser capaç d'aplicar els coneixements adquirits en la resolució de problemes característics d'Enginyeria Química per mitjà de MS Excel i/o MATLAB. Més en concret: Assolir coneixements pràctics del full de càlcul Excel i saber aplicar-los en la resolució de problemes d'Enginyeria Química Assolir coneixements pràctics del llenguatge de programació MATLAB i saber aplicar-los en la resolució de problemes d'Enginyeria Química Aplicar a nivell bàsic els mètodes numèrics més elementals en la resolució de problemes d'Enginyeria 1 Aplicar a nivell bàsic els mètodes numèrics més elementals en la resolució de problemes d'Enginyeria Química en Matlab.
Resumen: The main aim of this course is to train the students in developing a basic understanding about computer science: Acquiring notions of using MS Excel and Matlab software to solve Chemical Engineering problems. Acquiring notions of numerical methods fundamentals to solve Chemical Engineering problems.
Resumen: Conocimientos Adquirir un nivel de conocimientos mínimo sobre los conceptos básicos dentro del àmbito de la informàtica, los cuales incluyen: Conocimientos en la utilitzación de MS Excel y Matlab para la resolución de problemas de Ingeniería Química. Conocimientos fundamentales de los métodos numéricos más fundamentales para la resolución de problemas de Ingeniería Química. Habilitats Ser capaz de aplicar los conocimientos adquiridos en la resolución de problemas característicos de la Ingeniería Química por medio de MS Excel y/o Matlab. Más en concreto: Adquirir conocimientos pràcticos de las hojas de cáculo MS Excel y saber aplicarlos en la resolución de problemas de la Ingeniería Química. Adquirir conocimientos pràcticos del lenguaje de programació MATLAB y saber aplicarlos en la resolución de problemas de la Ingeniería Química. Aplicar a un nivel básico aquellos métodos numéricos más sencillos en la resolución de problemas de 1 Aplicar a un nivel básico aquellos métodos numéricos más sencillos en la resolución de problemas de la Ingeniería Química en Matlab.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Enginyeria Química [2500897]
Plan de estudios: Grau en Enginyeria Química [951]Català
4 p, 101.6 KB

Anglès
4 p, 101.0 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-11-28   Favorit i Compartir