Experimentació en Enginyeria Bioquímica [102408]
Álvaro, Gregorio
Garcia-Ortega, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Experimentation in Biochemical Engineering
Títol variant: Experimentación en Ingeniería Bioquímica
Data: 2019-20
Resum: Aplicar els principis de l'Enginyeria Bioquímica a la realització pràctica de cultius microbians i reaccions enzimàtiques. Familiaritzar l'alumne amb les tècniques específiques en Biotecnologia i Enginyeria de bioprocessos, així com la implementació, seguiment, monitorització i anàlisi de resultats en processos biotecnològics. Familiaritzar l'alumne amb l'operació a nivell de laboratori i planta pilot de diferents operacions unitàries i reactors.
Resum: Aplicar los principios de la Ingeniería Bioquímica en la realización práctica de cultivos microbianos y reacciones enzimáticas. Familiarizar al alumno con las técnicas específicas en Biotecnología e Ingeniería de bioprocesos, así como la implementación, seguimiento, monitorización y análisis de resultados en procesos biotecnológicos. Familiarizar al alumno con la operación a nivel de laboratorio y planta piloto de diferentes operaciones unitarias y reactores.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Enginyeria Química [2500897]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria Química [951]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.0 KB

Anglès
4 p, 102.7 KB

Castellà
4 p, 102.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir