Experimentació en Enginyeria Bioquímica [102408]
Alvaro Campos, Gregorio
Garcia Ortega, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Experimentation in Biochemical Engineering
Additional title: Experimentación en Ingeniería Bioquímica
Date: 2019-20
Abstract: Aplicar els principis de l'Enginyeria Bioquímica a la realització pràctica de cultius microbians i reaccions enzimàtiques. Familiaritzar l'alumne amb les tècniques específiques en Biotecnologia i Enginyeria de bioprocessos, així com la implementació, seguiment, monitorització i anàlisi de resultats en processos biotecnològics. Familiaritzar l'alumne amb l'operació a nivell de laboratori i planta pilot de diferents operacions unitàries i reactors.
Abstract: Aplicar los principios de la Ingeniería Bioquímica en la realización práctica de cultivos microbianos y reacciones enzimáticas. Familiarizar al alumno con las técnicas específicas en Biotecnología e Ingeniería de bioprocesos, así como la implementación, seguimiento, monitorización y análisis de resultados en procesos biotecnológicos. Familiarizar al alumno con la operación a nivel de laboratorio y planta piloto de diferentes operaciones unitarias y reactores.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Enginyeria Química [2500897]
Study plan: Grau en Enginyeria Química [951]



Català
4 p, 103.0 KB

Anglès
4 p, 102.7 KB

Castellà
4 p, 102.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20



   Favorit i Compartir