Polítiques Econòmiques Específiques [102467]
Padilla, Emilio
Busom i Piquer, Isabel
Perdiguero Garcia, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Specific Economic Policies
Títol variant: Políticas Económicas Específicas
Data: 2019-20
Resum: Aquest curs ofereix una anàlisi i discussió d'una sèrie de polítiques econòmiques actuals orientades a promoure el creixement, l'ocupació i el benestar; principalment el paper de les institucions, la regulació del govern i les polítiques d'innovació. Pretén desenvolupar les habilitats dels estudiants per: - entendre i avaluar els documents analítics elaborats per institucions polítiques (governs nacionals, el BCE, la Comissió Europea) i organitzacions internacionals (la OCDE, el Banc Mundial); - utilitzar i interpretar mètodes empírics per contrastar i avaluar l'impacte de una sèrie de polítiques públiques i les seves implicacions per als ciutadans; - combinar i utilitzar les eines apreses en cursos previs per analitzar diverses polítiques públiques relacionades amb el creixement estructural; - desenvolupar pensament independent i preveure les conseqüències potencials de les polítiques econòmiques; - distingir i identificar les fonts de fets, opinions i anàlisis d'experts.
Resum: Este curso ofrece un análisis y discusión de una serie de políticas económicas actuales orientadas a promover el crecimiento, el empleo y el bienestar; principalmente el papel de las instituciones, la regulación del gobierno y las políticas de innovación. Pretende desarrollar las habilidades de los estudiantes para: - entender y evaluar los documentos analíticos elaborados por instituciones políticas (gobiernos nacionales, el BCE, la Comisión Europea) y organizaciones internacionales (la OCDE, el Banco Mundial); - utilizar e interpretar métodos empíricos para contrastar y evaluar el impacto de una serie de políticas públicas y sus implicaciones para los ciudadanos; - combinar y utilizar las herramientas aprendidas en cursos previos para analizar diversas políticas públicas relacionadas con el crecimiento estructural; - desarrollar pensamiento independiente y prever las consecuencias potenciales de las políticas económicas; - distinguir e identificar las fuentes de hechos, opiniones y análisis de expertos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Economia [2501573]
Pla d'estudis: Grau en Economia [952]Català
4 p, 103.3 KB

Anglès
4 p, 103.2 KB

Castellà
4 p, 103.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2021-09-01   Favorit i Compartir