Fonaments d'Enginyeria Química [102492]
Pérez Cañestro, Julio
Artola Casacuberta, Adriana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Basic Chemical Engineering
Título variante: Fundamentos de Ingeniería Química
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu general d'aquesta assignatura és que l'alumne sigui capaç d'identificar, formular matemàticament i solucionar els problemes de disseny bàsics de l'Enginyeria Química. Específicament, l'alumne ha de ser capaç de: - Plantejar i solucionar balanços de matèria i energia en sistemes amb i sense reacció química sota diverses condicions (continu/discontinu, estat estacionari/estat no estacionari) - Realitzar el disseny bàsic de reactors químics continus i discontinus, operant en condicions isotèrmiques o adiabàtiques. - Adquirir les nocions principals de les operacions bàsiques de l'enginyeria química i la seva aplicació a nivell industrial.
Resumen: EL objetivo general de esta asignatura es que el estudiante sea capaz de identificar, formular matemáticamente y solucionar los problemas de diseño básicos de la Ingeniería Química. Especificamente, el estudiante debe ser capaz de : - Plantear y solucionar balances de materia y energía con y sin reacción química bajo diversas condiciones de operación (continuo/discontinuo, estado estacionario/no estacionario) - Realizar el diseño básico de reactores químicos continuos y discontinuos, operando en condiciones isotérmicas o adiabáticas. - Adquirir las nociones principales de las operaciones básicas de la ingeniería química y su aplicación a nivel industrial.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Química [2502444]
Plan de estudios: Grau en Química [1431]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 103.5 KB

Castellà
4 p, 102.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir