Estructura i Reactivitat dels Composts Orgànics [102528]
Sebastián Pérez, Rosa Maria
Pleixats Rovira, Roser
Bayón Rueda, Joan Pau
Busqué Sánchez, Felix
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Structure and Reactivity of Organic Compounds
Título variante: Estructura y Reactividad de los Compuestos Orgánicos
Fecha: 2019-20
Resumen: El programa que es proposa pretén donar una visió general dels compostos orgànics tant des del punt de vista estructural com de la seva reactivitat. En línies generals, l'assignatura s'organitza atenent a la reactivitat comuna i diferencial dels diversos grups funcionals. També es treballaran els aspectes estereoquímics de les molècules orgàniques. Els objectius concrets són: 1. Estudi de l'anàlisi conformacional i estereoquímica de les molècules orgàniques 2. Estudi de l'estructura i reactivitat dels principals grups funcionals 3. Estudi de metodologies sintètiques per la formació d'enllaços carboni-carboni i d'interconversió de grups funcionals 4. Introducció als mecanismes de les reaccions orgàniques 5. Aprenentatge de tècniques i procediments experimentals bàsics d'un laboratori de Química Orgànica.
Resumen: El programa que se propone pretende dar una visión general de los compuestos orgánicos tanto desde el punto de vista estructural como de su reactividad. En linias generales, la asignatura se organiza teniendo en cuenta la reactividad común y diferencial de los diversos grupos funcionales. También se trabajarán los aspectos estereoquímicos de las moléculas orgánicas. Los objetivos concretos son: 1. Estudio del análisis conformacional y estereoquímica de las moléculas orgánicas. 2. Estudio de la estructura y reactividad de los principales grupos funcionales. 3. Estudio de metodologias sintéticas para la formación de enlaces carbono-carbono y de interconversión de grupos funcionales. 4. Introducción a los mecanismos de las reacciones orgánicas. 5. Aprendizaje de técnicas y procedimientos experimentales básicos de un laboratorio de Química Orgánica.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Química [2502444]
Plan de estudios: 1431 [1431]Català
8 p, 117.5 KB

Anglès
8 p, 114.6 KB

Castellà
8 p, 116.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir