Avenços en Medicina i Cirurgia d'Èquids [102640]
Prades Robles, Marta
Miró Roig, Jordi
Peña Giménez, Maria Teresa
Ferrer Caubet, Lluis
Troya Portillo, Lucas
Climent Cot, Frederic
José Cunilleras, Eduard
Armengou Ruiz, Lara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Advances in Equine Medicine and Surgery
Additional title: Avances en Medicina y Cirugía de Équidos
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura té un enfocament completament clínic. L'alumne haurà d'aplicar els coneixements i habilitats adquirits en assignatures com "Mètodes Exploratoris", "Sanitat Animal I", "Reproducció Animal" i especialment "Medicina i Cirurgia d'Èquids". Els objectius formatius són - Aprendre a través d'exemples pràctics com abordar i resoldre raonadament els quadres clínics més habituals en l'exercici professional del veterinari d'èquids. 1 - Desenvolupar algunes de les habilitats i destreses pràctiques necessàries per a portar a terme procediments clínics diagnòstics i terapèutics en cavalls.
Abstract: El enfoque de laasignatura es eminentemente clínico. El estudiante deberá aplicar el conocimiento y las habilidades adquiridas después de cursar asignaturas como Métodos Exploratorios. Sanidad Animal, Reproducción Animal, y Medicina y Cirugía de Équidos. Los objetivos d la asignatura son: 1)aprendizaje a través de la resolución de casos clínicos y de cómo abordar cuadros clínicos habituales de la profesión de un veterinario equino 2)Desarrollar algunas de las habilidades y competencias necesarias para llevar a cabo procedimientos diagnósticos y terapéuticos en clínica equina.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]Català
9 p, 121.2 KB

Anglès
7 p, 111.7 KB

Castellà
7 p, 112.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir