Sistemes Emergents [102698]
Serrano García, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Emerging Systems
Título variante: Sistemas Emergentes
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu de l'assignatura és que conegui els mètodes i tecnologies relatius a les comunicacions i xarxes sense fils, així con dissenyar e implementar aquest sistemes. Així, l'assignatura es divideix en tres parts. La primera està dedicada a les comunicacions sense fils on s'estudia la capa física i d'accés en sistemes de comunicació sense fils fent una revisió de tots els aspectes relacionats. La segona part de l'assignatura està dedicada a les xarxes sense fils actuals i emergents on es presenten tant xarxes de cobertura ampla (cel·lulars) com xarxes de cobertura més petita (local i personal). La darrera part de l'assignatura es dedica a un dels paradigmes tecnològics més populars de l'actualitat, la Internet de les Coses. La Internet de les Coses (IoT en anglès) es refereix a una xarxa d'objectes de la vida quotidiana interconnectats. Els objectes de IoT es comuniquen mitjançant xarxes sense fils i es un exemple d'aplicació de les xarxes que s'estudien a l'assignatura.
Resumen: El objetivo de la asignatura es que conozca los métodos y tecnologías relativos a las comunicaciones y redes inalámbricas, así cono diseñar e implementar este sistemas. Así, la asignatura se divide en tres partes. La primera está dedicada a las comunicaciones inalámbricas donde se estudia la capa física y de acceso en sistemas de comunicación inalámbricas haciendo una revisión de todos los aspectos relacionadosl. La segunda parte de la asignatura está dedicada en las redes inalámbricas actuales y emergentes donde se presentan tanto redes de cobertura ancha (celulares) como redes de cobertura más pequeña (local y personal). La última parte de la asignatura se dedica a uno de los paradigmas tecnológicos más populares de la actualidad, el Internet de las Cosas. El Internet de las Cosas (IoT en inglés) se refiere en una red de objetos de la vida cotidiana interconectados. Los objetos de IoT se comunican mediante redes inalámbricas y se un ejemplo de aplicación de las redes que se estudian a la asignatura.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Plan de estudios: Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [956]Català
3 p, 100.5 KB

Anglès
3 p, 99.7 KB

Castellà
3 p, 99.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir