Bioinformàtica [102890]
Campillo Grau, Mercedes
Pardo Carrasco, Leonardo
Guixa González, Ramón
Caltabiano, Gianluigi
Cordomi Montoya, Arnau
Gonzalez, Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Bioinformatics
Additional title: Bioinformática
Date: 2019-20
Abstract: Aquest curs il·lustrarà com la disciplina de la bioinformàtica proporciona un pont important entre la ciència d'avantguarda i la implantació de la medicina genòmica en la pràctica clínica. Els estudiants seran introduïts als conceptes i eines bàsiques de Bioinformàtica enfocades a la seva futura pràctica professional, a través de diverses activitats a realitzar a les aules d'informàtica. Les sessions pretenen familiaritzar als estudiants amb l'ús de les eines més utilitzades i recursos en línia de l'especialitat. Objectius: ‐ Introduir a l'estudiant al món genoma/salut 1 ‐ Introduir a l'estudiant al món genoma/salut - Iniciar els estudiants en l'ús de les eines, aplicatius i tipus de dades que són objecte d'anàlisi en la bioinformàtica clínica ‐ Iniciar els estudiants en els conceptes d'informàtica mèdica i medicina de precisió - Introduir a l'estudiant en les consideracions ètiques en l'ús de dades genòmiques.
Abstract: Este curso ilustrará como la disciplina de la bioinformática proporciona un puente importante entre la ciencia de vanguardia y la implantación de la medicina genómica en la práctica clínica. Los estudiantes serán introducidos a los conceptos y herramientas básicas de Bioinformática enfocadas a su futura práctica profesional, a través de diversas actividades a realizar en las aulas de informática. Las sesiones pretenden familiarizar a los estudiantes con el uso de las herramientas más utilizadas y recursos en línea de la especialidad. Objetivos: - Introducir al estudiante en el mundo genoma / salud 1 - Introducir al estudiante en el mundo genoma / salud - Iniciar a los estudiantes en el uso de las herramientas, aplicaciones y tipos de datos que son objeto de análisis en la bioinformática clínica - Iniciar a los estudiantes en los conceptos de informática médica y medicina de precisión - Introducir al estudiante en las consideraciones éticas en el uso de datos genómicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]Català
4 p, 117.8 KB

Anglès
4 p, 91.0 KB

Castellà
4 p, 116.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir