Fisioteràpia en la Patologia de l'Aparell Locomotor I [102982]
Fernandez Samprieto, Cristian Joaquin
Roman Arias, Antonio
Moreno Moreno, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Physiotherapy in the Pathology of the Locomotor System I
Título variante: Fisioterapia en la Patología del Aparato Locomotor I
Fecha: 2019-20
Resumen: Els objectius de l'assignatura es centren en que l'alumne sigui capaç de: -Desenvolupar els coneixements adquirits en assignatures prèvies a l'àmbit clínic del tractament de patologies de l'aparell locomotor. -Realitzar una valoració funcional del pacient amb disfuncions mecàniques de l'aparell locomotor, elaborar un diagnòstic fisioterapèutic, establir uns objectius terapèutics i plantejar un tractament. -Donar un enfoc global en les diferents disfuncions mecàniques de l'aparell locomotor relacionades amb l'extremitat inferior. -Aplicar les diferents tècniques de fisioteràpia i ser capaç d'analitzar, adaptar i controlar els resultats. -Resoldre casos clínics susceptibles de tractament fisioterapèutic en l'àmbit de les afeccions del sistema múscul esquelètic.
Resumen: Los objetivos de la asignatura se centran en que el alumno sea capaz de: -Desarrollar los conocimientos adquiridos en asignaturas previas en el ámbito clínico del tratamiento de patologías del aparato locomotor. -Realizar una valoración funcional del paciente con disfunciones mecánicas del aparato locomotor, elaborar un diagnóstico fisioterapéutico, establecer unos objetivos terapéuticos y plantear un tratamiento. -Dar un enfoque global a las diferentes disfunciones mecánicas del aparato locomotor relacionadas con la extremidad inferior. -Aplicar las diferentes técnicas de fisioterapia y ser capaz de analizar, adaptar y controlar los resultados. -Resolver casos clínicos susceptibles de tratamiento fisioterapéutico en el ámbito de las afecciones del sistema musculoesquelético.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]Català
6 p, 110.7 KB

Anglès
6 p, 109.2 KB

Castellà
6 p, 109.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-09-09   Favorit i Compartir