Fisiopatologia Neurològica Aplicada [102999]
Rodríguez González, Susana
Buxo Masip, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Applied Neurological Physiopathology
Additional title: Fisiopatología Neurológica Aplicada
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura pretén aprofundir en la Fisiopatologia de la patologia vascular cerebral, traumatismes cranioencefàlics, lesió medul·lar, malalties neurodegeneratives, Malaltia de Parkinson i altres patologies neurològiques freqüents en la pràctica assistencial. El coneixement de la Fisiopatologia d'aquests processos neurològics permetrà realitzar el diagnòstic de fisioteràpia, planificar, aplicar i avaluar el tractament de fisioteràpia; sent imprescindible per exercir com a 1 fisioteràpia, planificar, aplicar i avaluar el tractament de fisioteràpia; sent imprescindible per exercir com a fisioterapeutes en el camp de la neurologia. Tenir coneixements teòrics i haver adquirit les habilitats pràctiques bàsiques en el camp de la Fisioteràpia Neurològica que permetin la interpretació i avaluació dels principals signes i símptomes de les malalties del sistema nerviós.
Abstract: Esta asignatura pretende profundizar en la fisiopatología de la patología vascular cerebral, los traumatismos craneoencefálicos, la lesión medular, las enfermedades neurodegenerativas, la enfermedad de Parkinson y otras patologías neurológicas frecuentes en la práctica asistencial. 1 El conocimiento de la fisiopatología de estos procesos neurológicos permitirá realizar el diagnóstico de fisioterapia y planificar, aplicar y evaluar el tratamiento de fisioterapia, lo cual es imprescindible para ejercer como fisioterapeuta en el campo de la neurología. Tener conocimientos teóricos y haber adquirido las habilidades prácticas básicas en el campo de la fisioterapia neurológica que permitan la interpretación y la evaluación de los principales signos y síntomas de las enfermedades del sistema nervioso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Fisioteràpia [2500892]
Study plan: Grau en Fisioteràpia [961]Català
5 p, 105.6 KB

Anglès
4 p, 104.0 KB

Castellà
5 p, 105.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir