Producció i Expressió Audiovisual [103116]
García Altadill, Elisabet
Llinés Soler, Montse
Pereira Garza, Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Audiovisual Production and Expression
Additional title: Producción y Expresión Audiovisual
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura s'integra en la matèria de "Producció periodística". Aquesta matèria, en el grau de Periodisme, la formen les següents assignatures: Producció, expressió i disseny en premsa Producció i expressió periodística en multimèdia e interactius Producció i expressió audiovisual (aquesta) Informatius en radio y televisió Disseny i composició visual Fotoperiodisme Documental periodístic Producció periodística multiplataforma L'assignatura, dintre del bloc formatiu, aporta els conceptes generals i les bases teòriques de com transmetre informació periodística en el llenguatge propi dels mitjans de comunicació audiovisual i de com aplicar els gèneres i els diferents procediments periodístics. El principal objectiu és la aplicació pràctica de la teoria dels 1 gèneres i els diferents procediments periodístics. El principal objectiu és la aplicació pràctica de la teoria dels gèneres, la redacció i les rutines organitzatives encaminades a la capacitació en la construcció discursiva dels relats informatius audiovisuals.
Abstract: La asignatura se integra en la materia de "Producción periodística". Esta materia, en el grado de periodismo, la forman las siguientes asignaturas: Producción, expresión y diseño en prensa: 2º curso 1r semestre Producción y expresión periodística en multimedia e interactivos: 2º curso 2º semestre Producción y expresión audiovisual (esta misma): 2º curso 2º semestre Informativos en radio y televisión: 3r curso 1r semestre Diseño y composición visual: 3r curso 1r semestre Fotoperiodismo: 3r curso 2º semestre Documental periodístico: 4º curso, mención en Periodismo especializado en cultura y sociedad Producción periodística multiplataforma: 4º curso, mención en Ciberperiodismo y nuevas plataformas de comunicación La asignatura, dentro del bloque formativo, aporta los conceptos generales y las bases teóricas de cómo transmitir información periodística en el lenguaje propio de los medios de comunicación audiovisuales y de cómo aplicar los géneros y los diferentes procedimientos periodísticos. Su principal objetivo es la aplicación práctica de la teoría de los géneros, la redacción y las rutinas organizativas encaminadas a la capacitación en 1 práctica de la teoría de los géneros, la redacción y las rutinas organizativas encaminadas a la capacitación en la construcción discursiva de los relatos informativos audiovisuales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]Català
5 p, 105.6 KB

Anglès
5 p, 106.0 KB

Castellà
5 p, 106.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir