Legislació Alimentària [103236]
Serratosa Vilageliu, Jordi
Amenós Álamo, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Food Legislation
Additional title: Legislación Alimentaria
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura de Legislació Alimentaria és una assignatura transversal i fonamental que pretén que l'alumne sigui capaç de conèixer el marc legal per interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius de dret alimentari i les normes específiques que regulen tot el sector agroalimentari des de la producció primària fins el consumidor. Objectiu general: Identificar, analitzar i aplicar el sistema normatiu en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments. Objectius específics: Dotar als estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les eines jurídiques , tècniques i pràctiques per a un correcte coneixement del marc legal espanyol, europeu i internacional, que en general esdevingui útil per a la practica professional. Desenvolupar els objectius de la normalització i legislació dels aliments per tal de: 1 - protegir al consumidor - establir practiques equitatives - establir normes a nivell regional, nacional i mundial - determinar prioritats - fer la publicació i divulgació de les normes.
Abstract: La asignatura de Legislación Alimentaria es una asignatura transversal y fundamental que pretende conseguir que el alumno sea capaz de conocer el marco legal para interpretar, aplicar y desarrollar los principios normativos del derecho alimentario y las normas específicas que regulan el sector agroalimentario desde la producción primaria hasta el consumidor. Objetivo general: Identificar, analizar y aplicar el sistema normativo en todas las fases de producción y comercialización de los alimentos. Respetar los principios eticos y deontologicos de la profesion. Objetivos específicos: Dotar a los estudiantes del Grado de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les herramientas jurídicas, técnicas y prácticas per a un correcto conocimiento del marco legal español, europeo y internacional, que en general sea útil para la practica profesional Desarrollar los objetivos de la normalización y legislación de los alimentos para: 1 Desarrollar los objetivos de la normalización y legislación de los alimentos para: - proteger al consumidor - establecer practicas equitativas - establecer normas a nivel regional, nacional y mundial - determinar prioridades - hacer la publicación y divulgación de las normas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]Català
5 p, 132.0 KB

Anglès
6 p, 111.0 KB

Castellà
6 p, 111.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir