Química dels Elements [103281]
Pons Picart, Josefina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Chemistry of Elements
Título variante: Química de los Elementos
Fecha: 2019-20
Resumen: L'assignatura Química dels elements s'imparteix en el 2n semestre del 2n curs del Grau de Nanociència i Nanotecnologia i és una assignatura de caràcter obligatori. Els objectius formatius s'engloben en els següents apartats: a) Predir les propietats dels elements i els seus compostos aplicant les diferents teories d'enllaç i models de la Química Inorgànica. b) Establir la reactivitat i tendències generals dels elements segons la seva posició en la Taula periòdica. c) Identificar els principals compostos inorgànics més representatius, les seves propietats, síntesi i aplicacions. d) Introducció als complexos dels metalls de transició: classificació del tipus de lligands i d'isomeria. e) Generalitats de les teories d'enllaç dels compostos dels metalls de transició: regla dels 18 electrons, Teoria de l'Enllaç de València, Teoria d'Orbitals Moleculars i Teoria del Camp Cristal·lí.
Resumen: La asignatura Química de los elementos se imparte en el segundo semestre del 2º curso del Grado de Nanociencia y Nanotecnología y es una asignatura de carácter obligatorio. Los objetivos formativos se engloban en los siguientes apartados: a) Predecir las propiedades de los elementos y sus compuestos aplicando las diferentes teorías de enlace y modelos de la Química Inorgánica. b) Establecer la reactividad y tendencias generales de los elementos según su posición en la Tabla periódica. c) Identificar los principales compuestos inorgánicos más representativos, sus propiedades, síntesis y aplicaciones. d) Introducción a los complejos de los metales de transición: clasificación del tipo de ligandos y de isomería. e) Generalidades de las teorías de enlace de los compuestos de los metales de transición: regla de los 18 electrones, Teoría del Enlace de Valencia, Teoría de Orbitales Moleculares y Teoría del Campo Cristalino.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Nanociència i Nanotecnologia [2501922]
Plan de estudios: Grau en Nanociència i Nanotecnologia [983]Català
7 p, 112.5 KB

Anglès
7 p, 111.1 KB

Castellà
7 p, 111.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2021-06-12   Favorit i Compartir