Treball de Fi de Grau [103510]
Coll Alfonso, Merce
Machuca Ayuso, María Jesús
Fernández Montraveta, Ana
Amores García, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Degree Project
Título variante: Trabajo de Fin de Grado
Fecha: 2019-20
Resumen: 1 Objectius generals L'objectiu formatiu únic de l'assignatura és l'elaboració i la presentació d'un treball acadèmic que permeti avaluar de forma global i sintètica el nivell d'assoliment de les competències específiques i transversals del grau per part de l'estudiantat. En aquest treball s'inclouen dues activitats formatives: 1. La realització d'un assaig de 15 a 25 pàgines (4000-9000 paraules), en el qual es desenvolupi un tema d'estudi concret dins el marc de les matèries incloses en el Pla d'Estudis del grau. Excepcionalment, s'acceptaran altres formats de presentació, però en tot cas caldrà acompanyar-los d'una mínima presentació per escrit. 2. La defensa oral i pública del treball davant d'un tribunal constituït específicament amb aquesta finalitat. Objectius específics Els objectius específics venen determinats per la branca d'estudi escollida per a dur a terme el TFG. Consulteu les guies docents del Grau Estudis Anglesos i del Grau en Llengua i Literatura Espanyoles.
Resumen: Objectivos generales El objectivo formativo único de la asignatura es la elaboración y presentación de un trabajo académico que 1 El objectivo formativo único de la asignatura es la elaboración y presentación de un trabajo académico que permita evaluar de forma global y sintética el logro de las competencias específicas y transversales por parte del estudiante. Este trabajo incluye dos actividades formativas: 1. La reallización de un ensayo de 15 a 25 páginas (4000-9000 palabras), en el cual se desarrolle un tema de estudio concreto dentro del marco de las materias incluídas en el plan de estudios del grado. 2. La defensa oral y pública del trabajo delante de un tribunal específicamente constituido para esta finalidad. Objetivos específicos Los objetivos específicos vienen determinados por la rama de estudios escogida para llevar a cabo el TFG. Véanse las guías docentes del TFG del Grado en Estudios Ingleses y del Grado en Lengua y Literatura Españolas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Estudis d'Anglès i Espanyol [2501910]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Anglès i Espanyol [836]Català
5 p, 122.4 KB

Anglès
5 p, 119.1 KB

Castellà
5 p, 120.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir