Treball de final de grau [103590]
Verge Mestre, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Bachelor's Degree Final Project
Títol variant: Trabajo de fin de grado
Data: 2019-20
Resum: El treball final de grau (TFG) és un treball acadèmic autònom que té per objectiu global aprofundir en l'anàlisi d'algun aspecte tractat a la titulació. S'espera que el treball serveixi per: Desenvolupar alguna qüestió d'interès relativa als continguts de les matèries cursades vinculant-la amb els debats acadèmics existents; Aplicar els criteris i tècniques apresos en les asignatures de caire metodològic, ja sigui per a portar a terme anàlisis pròpies, o per a avaluar els d'altres autors. Els principals objectius del Treball Fi de Grau són: Aplicar les competències adquirides durant els estudis per tal de realitzar un projecte en entorns de gestió aeronàutica. Aprendre a desenvolupar un Projecte coherent, clar, i amb resultats d'interès. Aprendre a documentar, estructurar i redactar un projecte (Opcional) Aprendre a redactar un article científic i enviar-lo per ala seva possible publicació en revista o en actes de congressos internacionals.
Resum: El trabajo final de grado (TFG) es un trabajo académico autónomo que tiene por objetivo global profundizar en el análisis de algún aspecto tratado a la titulación. Se espera que el trabajo sirva para: Desarrollar alguna cuestión de interés relativa a los contenidos de las materias cursadas vinculándola con los debates académicos existentes; Aplicar los criterios y técnicas aprendidos en las asignaturas de carácter metodológico, ya sea para llevar a cabo análisis propios, o para evaluar los otros autores. Los principales objetivos del Trabajo de Fin de Grado son: Aplicar las competencias adquiridas durante los estudios para realizar un proyecto en entornos de gestión aeronáutica. Aprender a desarrollar un proyecto coherente, claro, y con resultados de interés. Aprender a documentar, estructurar y redactar un proyecto (Opcional) Aprender a redactar un artículo científico y enviarlo para su posible publicación en revista o en actas de congresos internacionales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Gestió aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Grau en Gestió Aeronàutica [829]Català
7 p, 116.7 KB

Anglès
7 p, 113.9 KB

Castellà
7 p, 115.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-09-20   Favorit i Compartir