Anatomia Humana: Generalitats i Aparell Locomotor [103592]
Rodríguez Baeza, Alfonso
Fernández-León, Alejandro
Ortega Sánchez, María Luisa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Human Anatomy: General Anatomy and Musculoskeletal System
Títol variant: Anatomía Humana: Generalidades y Aparato Locomotor
Data: 2019-20
Resum: L'assignatura Anatomia humana: generalitats i aparells locomotors s'imparteix al primer semestre de primer curs del Grau en Medicina. Els objectius són l'estudi de l'organització anatòmica general del cos humà, els principis del desenvolupament embrionari i de l'aparell locomotor així com l'estudi de l'anatomia del tronc i de les extremitats. Aquesta assignatura té la seva continuïtat natural al segon semestre del primer curs i al segon curs del grau. Altres assignatures del grau, com l'Histologia, la Fisiologia i la Fisiopatologia i Semiologia Clínica, complementen aquesta assignatura. L'estudiant que superi l'assignatura ha de ser capaç de descriure, amb nomenclatura anatòmica internacional, i de reconèixer l'organització anatòmica general del cos humà, els principis del seu desenvolupament i les estructures anatòmiques que conformen el tronc i les extremitats dels éssers humans sans.
Resum: La asignatura Anatomía Humana: generalidades y aparato locomotor se imparte en el primer semestre del primer curso del Grado en Medicina. Los objetivos son el estudio de la organización anatómica general del cuerpo humano, de los principios del desarrollo embrionario inicial y del aparato locomotor, así como el estudio de la anatomía del tronco y de las extremidades. Esta asignatura tiene su continuidad natural en el segundo semestre del primer año así como en segundo curso. Otras asignaturas del grado, tales como Histología, Fisiología y Fisiopatología y Semiología Clínica, se complementan con esta asignatura. El alumno que supere esta asignatura debe poder describir, con nomenclatura anatómica internacional, y reconocer la organización anatómica general del cuerpo humano, los principios de su desarrollo y las estructuras anatómicas que integran el tronco y las extremidades de los seres humanos sanos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
11 p, 126.6 KB

Anglès
10 p, 121.0 KB

Castellà
11 p, 126.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-07-02



   Favorit i Compartir