Direcció i Gestió de la Restauració II [103732]
García Victorino, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Catering Management II
Additional title: Dirección y Gestión de la Restauración II
Date: 2019-20
Abstract: Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d`una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament.
Abstract: Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. 2. Gestionar y controlar los costes de forma efectiva del Departamento de F&B de una empresa de restauración. 3. Familiarizarse con la gestión e implantar modelos efectivos de gestión y control. 4. Identificar el itinerario de información y de trabajo en un departamento de F&B. 5. Gestionar y ser capaz de llevar a cabo los diferentes servicios de restauración prestados en un establecimiento hotelero. 6. Saber determinar los procedimientos necesarios y adaptarlos a las expectativas del cliente, las particularidades del capital humano y los recursos materiales disponibles. 7. Tomar decisiones y diseñar estrategias para el desarrollo y mejora del departamento.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Direcció Hotelera [2502904]
Study plan: Grau en Direcció Hotelera [1214]Català
5 p, 105.9 KB

Anglès
5 p, 104.6 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir