Home > Course materials > Course guides > Màrqueting |
Additional title: | Marketing |
Date: | 2019-20 |
Abstract: | OBJECTIUS FORMATIUS A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer els principals elements de la planificació estratègica 3. Consolidar els coneixements del Màrqueting operatiu: Producte, preu, comunicació i comercialització. En especial incidència en el Màrqueting On-line 4. Assenyalar els principals components d'un pla de Màrqueting. |
Abstract: | OBJETIVOS FORMATIVOS A final de curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer los principales elementos de la planificación estratégica 3. Consolidar los conocimientos del Marketing operativo: Producto, precio, comunicación y comercialización. Con especial incidencia en el Marketing Online 4. Señalar los principales componentes de un plan de Marketing. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català, anglès, castellà |
Studies: | Direcció Hotelera [2502904] |
Study plan: | Grau en Direcció Hotelera [1214] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 5 p, 104.3 KB |
Anglès 4 p, 101.9 KB |
Castellà 5 p, 103.9 KB |