visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Comptabilitat en Gestió Hotelera |
Títol variant: | Hotel Management Accountancy |
Títol variant: | Contabilidad en Gestión Hotelera |
Data: | 2019-20 |
Resum: | 1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. Conèixer els principals mètodes i criteris de valoració que pot adoptar l'empresa per determinar els costos empresarials. 3. Conèixer els sistema de costos específic per l'empresa hotelera: Uniform System of Accounts for the Lodging industry (USALI). |
Resum: | 1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. 2. Conocer los principales métodos y criterios de valoración que puede adoptar la empresa para determinar los costes empresariales. 3. Conocer el sistema de costes específico para la empresa hotelera: Uniform System of Accounts for the Lodging industry (USALI). |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, anglès, castellà |
Titulació: | Direcció Hotelera [2502904] |
Pla d'estudis: | Grau en Direcció Hotelera [1214] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 3 p, 99.7 KB |
Anglès 3 p, 98.1 KB |
Castellà 3 p, 97.9 KB |