Comptabilitat en Gestió Hotelera [103739]
Cayón Costa, Magda
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Hotel Management Accountancy
Títol variant: Contabilidad en Gestión Hotelera
Data: 2019-20
Resum: 1. Familiaritzar a l'alumne en tots els factors que ha d'analitzar i tenir en compte per tal de calcular els costos de l'empresa hotelera, per departament i el cost unitari per producte i/o servei. 2. Conèixer els principals mètodes i criteris de valoració que pot adoptar l'empresa per determinar els costos empresarials. 3. Conèixer els sistema de costos específic per l'empresa hotelera: Uniform System of Accounts for the Lodging industry (USALI).
Resum: 1. Familiarizar al alumno en todos los factores que debe analizar y tener en cuenta para calcular los costes de la empresa hotelera, por departamento y el coste unitario por producto y / o servicio. 2. Conocer los principales métodos y criterios de valoración que puede adoptar la empresa para determinar los costes empresariales. 3. Conocer el sistema de costes específico para la empresa hotelera: Uniform System of Accounts for the Lodging industry (USALI).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 99.7 KB

Anglès
3 p, 98.1 KB

Castellà
3 p, 97.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir