Creació d'Empreses i Innovació [103771]
Aparicio, Sebastián
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Company Creation and Innovation
Additional title: Creación de Empresas e Innovación
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura s'emmarca dins del grup d'assignatures del Grau de Direcció Hotelera que tenen a veure amb la gestió d'empreses (comptabilitat, direcció comercial, direcció financera, etc. ), però en aquest cas amb la transversalitat que representen els continguts sobre Emprenedoria i concretament sobre Creació d'empreses i Innovació en l'àmbit del sector turístic. L'enfocament de l'assignatura és molt pràctic i es pretén que els continguts teòrics s'apliquin en forma d'exercicis, simulacions de casos, així com en altres activitats emprenedores complementàries. En finalitzar l'assignatura el/la alumne/a serà capaç de: 1. Conèixer els models teòrics més rellevants i els conceptes claus sobre emprenedoria i creació d'empreses. 2. Conèixer el procés de creació d'empreses: de la generació de la idea al projecte empresarial. 3. Conèixer les característiques de l'empresariat i els recursos necessaris per emprendre. 4. Comprendre i saber aplicar els esmentats coneixements per dur a terme un projecte emprenedor.
Abstract: Esta asignatura se enmarca dentro del grupo de asignaturas del Grado de Dirección Hotelera que tienen que ver con la gestión de empresas (contabilidad, dirección comercial, dirección financiera, etc. ), pero en este caso con la transversalidad que representan los contenidos sobre Emprendimiento y concretamente sobre Creación de empresas e Innovación en el ámbito del sector turístico. El enfoque de la asignatura es muy práctico y se pretende que los contenidos teóricos se apliquen en forma de ejercicios, simulaciones de casos, así como en otras actividades emprendedoras complementarias. Al finalizar la asignatura el/la alumno/a será capaz de: 1. Conocer los modelos teóricos más relevantes y los conceptos claves sobre emprendimiento y creación de empresas. 2. Conocer el proceso de creación de empresas: de la generación de la idea al proyecto empresarial. 3. Conocer las características del empresariado y los recursos necesarios para emprender. 4. Comprender y saber aplicar los mencionados conocimientos para llevar a cabo un proyecto emprendedor.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Direcció Hotelera [2502904]
Study plan: Grau en Direcció Hotelera [1214]Català
5 p, 105.9 KB

Anglès
5 p, 105.2 KB

Castellà
5 p, 105.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir