Pràctiques de Restauració [103774]
Sagué Pla, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Catering Work Experience
Títol variant: Prácticas de Restauración
Data: 2019-20
Resum: 1. - Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne a la realitat laboral del Sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. 3. - Adquirir experiència i coneixement en el món professional real. 4. - Facilitar la generació de noves 'habilitats professionals, coneixements, capacitats i actituds necessàries pel desenvolupament de la tasca professional futura. 5. - Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques per a preparar l'alumnat per al seu salt al món professional.
Resum: 1. - Dar continuidad a la aproximación del alumno a la realidad laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. 3. - Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real. 4. - Facilitar la generación de nuevas "habilidades profesionales, conocimientos, capacidades y actitudes necesarias para el desarrollo de un rol profesional futuro. 5. - Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas para preparar al alumnado para su salto al mundo profesional.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció Hotelera [2502904]
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.9 KB

Anglès
4 p, 103.4 KB

Castellà
4 p, 102.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir